Klinsmann denkt weer aan coachen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Klinsmann denkt weer aan coachen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Jürgen Klinsmann, de ex-bondscoach van Duitsland die zijn land afgelopen zomer tot de halve finale van het WK bracht, is helemaal klaar voor een terugkeer in het trainerswereldje. Klinsmann had na het hectische WK de behoefte om een aantal maanden vakantie te nemen.

In een interview met het persagentschap Reuters verklaart Klinsmann dat hij helemaal klaar is om er weer aan te beginnen. "Ik bereid mezelf momenteel voor op een nieuwe job als die de revue passeert. Ik weet uiteraard niet wanneer dat zal zijn. Het kan een maand duren maar ook een jaar."

"Momenteel doe ik allerlei aanvullende dingen om mijn trainerscapaciteiten te verbeteren. Ik volg een cursus Spaans en ga ik naar allerhande seminaries over sport en coaching. Verder probeer ik ook nog zoveel mogelijk te leren van coaches die succesvol zijn in andere sporten", gaat Klinsmann verder.

"Ik voel dat mijn batterijen weer opgeladen zijn. Ik wil graag weer aan de slag. Ik spreek veel talen en kan dus voor allerlei dingen openstaan. In de toekomst zou ik graag een team coachen uit de Premier League of de Serie A. Dat lijkt me een enorme uitdaging", besluit Klinsi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties