Filip Joos, Gert Verheyen en Gouden Stud in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Filip Joos, Gert Verheyen en Gouden Stud in Studio 1
Foto: © SC

Frank Raes en zijn gasten leven ook deze week in afzondering om alles wat met de Jupiler League te maken heeft te verwerken tot een boeiende talkshow van 45 minuten. De twee kenners die Frank zondag bijstaan zijn Filip Joos, een van de vaste waarden aan Franks tafel, en Gert Verheyen, een jonge ex-voetballer van onder meer Club Brugge en de Rode Duivels die zijn debuut maakt als Studio 1-waarnemer. Sinds dit seizoen is Gert Verheyen co-commentator bij Belgacom TV en trainer van de beloften van Club Brugge.

Wie wordt de Gouden Stud? Dat is alvast één vraag waarop Frank Raes en zijn gasten zondag een antwoord geven. Vorige week maakte Frank de kandidaten bekend: Logan Bailly en Hans Cornelis van Racing Genk, Mark De Man van Anderlecht, François Sterchele van Germinal Beerschot en Mustapha Jarju van Lierse. Wie van hen op de website van het weekblad Humo de meeste stemmen krijgt, ontvangt zondag live in Studio 1 zijn trofee uit handen van Frank Raes.

Mark De Man en François Sterchele zijn niet enkel in de Gouden Stud rechtstreekse tegenstanders, ook in de nationale voetbalcompetitie staan zij zondagavond tegenover elkaar. Om 18 uur ontvangt Germinal Beerschot Anderlecht op het Kiel. De Brusselaars verwachten een warm onthaal: de heenwedstrijd in Anderlecht eindigde op 1-0 door een twijfelachtige penalty. De Ratten vergeten zulke zaken niet. Een ruim verslag van deze geladen wedstrijd krijgt u in Studio 1. Hoogst waarschijnlijk komt een speler of trainer zijn verhaal van deze wedstrijd brengen bij Frank aan tafel.

Er zijn dit weekend ook acht andere wedstrijden in de Jupiler League. Ook hiervan toont Frank hoogtepunten. Wie zich in de kijker speelt om welke reden dan ook, zou wel eens als praatgast in Studio 1 terecht kunnen komen.

Studio 1, zondag 28 januari om 22u40.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties