Roeselare maakt werk van contractverlengingen

Thomas Dubois
| 0 reacties
Roeselare maakt werk van contractverlengingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare-trainer Dirk Geeraerd kan voor het duel tegen Moeskroen van nu zaterdag op een zo goed als fitte kern beschikken. Enkel Maxim Annys en Cyril Detremmerie hielden zich woensdag afzijdig op training omwille van een blessure.
 
Bij Roeselare zijn ze ook volop bezig met de onderhandelingen rond contractverlengingen. Frederik Vanderbiest blijft al zeker langer bij SV Roeselare. De kapitein van de ploeg tekende een contract voor nog eens een extra drie jaar bij Roeselare. Hij had nog een contract van een jaar lopen. Koen De Vleeschauwer die afgelopen weekend een lucky maar historisch doelpunt scoorde voor Roeselare tegen Club Brugge heeft ook een akkoord voor een extra seizoen met optie op nog een extra seizoen in de Rodenbachstad.
 
Dufoor en Vaesen hebben nog een contract voor een jaar, de onderhandelingen om dit contract te verlengen zijn aan de gang. Ook met El Araichi komen er gesprekken rond een contractverlenging. Die staan volgende week op het programma. Soumare verliet Roeselare op de laatste dag van de transferperiode, hij trekt naar Club Luik, waar hij eerder ook al voetbalde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties