Burenruzie in Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Burenruzie in Liverpool
Foto: © SC

Na de wedstrijd tussen Liverpool en Everton, noemde Rafael Benitez Everton een "kleine club". De Spanjaard was boos omdat de Toffees naar Anfield gekomen waren met als enige intentie de nul te verdedigen. Door het gelijkspel (0-0), zien de Reds Chelsea weer verder weglopen in de strijd om de tweede plaats. 

Vanuit Everton kwam er reeds reactie op de uitspraken. Manager David Moyes wou zich er niet druk in maken. Hij gad aan dat Benitez ongeveer honderd miljoen meer mag spenderen aan spelers. Moyes had graag meer aanvallend voetbal gebracht, maar vond dat onmogelijk tegen Liverpool. Zijn tactiek was dan ook de juiste, en in zijn ogen had Everton met wat geluk zelfs kunnen winnen.

Chief executive Keith Wyness was wel erg boos over de commentaar van Benitez. Hij had meer respect verwacht van de manager van Liverpool en gaat er van uit dat de Spanjaard zowat de enige is die denkt dat Everton een kleine club is. Hij vindt het ontgoochelend dat Benitez zo'n onnodige commentaar gaf na zo'n "mooie derby".


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties