PSV richt de pijlen op Alves

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV richt de pijlen op Alves
Foto: © SC

Nederlands landskampioen PSV Eindhoven heeft zijn pijlen gericht op Heerenveen-spits Afonso Alves. Komende zomer zouden de Eindhovenaren de Braziliaan graag naar het Phillips Stadion halen. Dat meldt het Nederlandse medium Sportweek.

Alves is nog maar bezig aan zijn eerste seizoen in de Nederlandse Eredivisie maar is meteen ook de leidende topschutter. Vorige zomer verruilde hij de Zweedse competitie om bij Heerenveen te gaan voetballen. Hij scoorde bij de Friezen maar liefst 22 keer in 24 wedstrijden, maar momenteel is hij buiten strijd met een blessure.

Dat Alves vlot de weg naar de netten vindt, is PSV niet ontgaan. Maar de Braziliaan wordt sowieso een erg dure vogel. Ook Heerenveen moest ettelijke miljoenen euro's neertellen aan Malmö FF, de vorige club van Alves. De vraagprijs van Heerenveen ligt op zijn minst rond de tien miljoen euro.

"Zijn naam viel al toen we in de winterstop een nieuwe aanvaller zochten. Maar gezien zijn prijskaartje lag het toen niet in één-twee-drie binnen het bereik van ons budget om hem tussentijds al naar PSV te halen, maar we volgen hem nog steeds", aldus Tony Bruins Slot die assistent-trainer is van Ronald Koeman bij de lijstaanvoerder in de Nederlandse Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties