Ajax wil Heitinga houden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax wil Heitinga houden
Foto: © SC

Ajax Amsterdam zou graag doorgaan met jeugdproduct John Heitinga en de club wil dan ook zo snel mogelijk rond de tafel gaan zitten met de verdediger. Bij Ajax zijn ze zeer te spreken over de prestaties van Heitinga nadat hij vorig seizoen door een moeilijke periode moest.

Het contract van Heitinga loopt nog door tot de zomer van volgend jaar. Bij coach Henk Ten Cate heeft de speler zich opgewerkt tot een basiskracht. Gisterenmiddag tijdens de topper op het veld van AZ Alkmaar vormde hij nog het centrale verdedigingsduo met routinier Jaap Stam.

Minder goed nieuws volgt er wellicht voor Hedwiges Maduro. Het jonge talent vertelde vorige week dat hij zich zorgen maakt en wellicht met reden. Martin Van Geel, de sportief directeur van de hoofdstedelingen, vertelde in het Algemeen Dagblad dat hij binnenkort met Maduro aan tafel zal zitten, maar over de inhoud van het gesprek wilde hij niets lossen. Van Geel gaf aan dat hij Maduro 'duidelijkheid wil verschaffen'. Wie goed tussen de regels leest, kan er uit opmaken dat Maduro geen toekomst meer heeft bij de Ajacieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties