Roberto Carlos verlaat straks Real Madrid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roberto Carlos verlaat straks Real Madrid
Foto: © SC

Roberto Carlos, de 33-jarige linksachter van Real Madrid en een boegbeeld van de club, verlaat straks transfervrij 'De Koninklijke'. Er zijn verschillende redenen waarom hij de Madrileense club straks de rug toekeert.

Ten eerste vindt Roberto Carlos dat het eens tijd is om van lucht te veranderen. Hij sprak al met technisch directeur Pedrag Mijatovic en vertelde hem dat hij zijn contract niet meer zal verlengen. Roberto Carlos weet nog niet waar hij het volgend seizoen zal voetballen maar sluit blijkbaar niets uit. Het kan zowel een terugkeer zijn naar zijn vaderland Brazilië maar ook een rijkelijk avontuur in Qatar is niet uitgesloten. De Braziliaan ziet zich wel nog zo'n drie à vier jaar op topniveau voetballen.

De beslissing om Real Madrid te verlaten is ook ingegeven na de kritiek die hij kreeg na het Champions League-duel van afgelopen woensdag op het veld van Bayern München waar hij in de fout ging. Naar eigen zeggen voelde Roberto Carlos zich teleurgesteld na de partij en had hij het moeilijk met de kritiek die hij kreeg van de pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties