Jeffers opnieuw naar Ipswich

Luc Goderis
| 0 reacties
Jeffers opnieuw naar Ipswich
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn Rovers-aanvaller Francis Jeffers werd een tijdje geleden voor Ã©Ã©n maand aan Ipswich Town uitgeleend.  Een hamstingblessure gooide echter roet in het eten en Jeffers werd terug naar Blackburn gestuurd.  De 26-jarige aanvaller hersteld momenteel bijzonder vlot van de blessure en indien alle partijen tot een akkoord komen gaat hij alsnog aan de slag bij Ipswich.  Dit keer tot het einde van het seizoen.

Jeffers startte zijn carrière bij Everton, waar hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut maakte.  Zijn talent en neus voor doelpunten werden opgemerkt door Arsène Wenger en de Fransman haalde Jeffers voor zo'n twaalf miljoen euro weg bij de Toffees.

Bij de Gunners kon hij nooit overtuigen en na drie seizoenen verkastte de inmiddels 26-jarige aanvaller naar Charlton, maar ook bij de Latics kon hij de hoge verwachtingen nooit inlossen.

Afgelopen zomer haalde Rovers-manager Mark Hughes hem naar Ewood Park, maar opnieuw kon Franny niet uitblinken.  Na amper één doelpunt in tien wedstrijden werd hij een eerste keer uitgeleend aan Ipswich.  Hij speelde er amper drie wedstrijden toen een hamstringblessure roet in het eten gooide.  Na een vlug herstel kan hij nu opnieuw naar Ipswich.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties