Sorín weer van de partij bij Hamburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sorín weer van de partij bij Hamburg
Foto: © SC

Huub Stevens, coach van Hamburg SV, kan vanavond in de levensbelangrijke partij tegen rode lantaarn Borussia Mönchengladbach weer een beroep doen op de Argentijn Juan Pablo Sorín. Of de verdediger ook daadwerkelijk zal ingezet worden vanavond, wordt pas vlak voor aanvang van de wedstrijd beslist.

Toch is de kans groot dat Sorín op het veld zal verschijnen want HSV moet het stellen zonder de geblesseerden Boubacar Sanogo en Thimothee Atouba en ook de 18-jarige middenvelder Anis Ben-Hatira is er niet bij want hij zit een schorsingsdag uit.

De wedstrijd vanavond op het veld van Borussia Mönchengladbach kan Hamburg weer wat ademruimte geven in de degradatiestrijd als er gewonnen wordt. De kloof met de gevreesde zestiende plaats, waar Arminia Bielefeld te vinden is, bedraagt amper twee punten. Mocht er overigens gewonnen worden, kan HSV naar de achtste plaats opschuiven en als Hamburg in de resterende vijf wedstrijden punten blijven pakken, bestaat zelfs nog de kans dat er Europees voetbal inzit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties