Hugo Broos aan tafel met Frank Raes in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hugo Broos aan tafel met Frank Raes in Studio 1
Foto: © SC

Zondag krijgt Frank Raes aan zijn Studio 1-tafel het gezelschap van Gunther Schepens en Herman Brusselmans. Samen belichten ze de titelstrijd in de Jupiler League en de overige wedstrijden van de 29ste speeldag.

De gast die de vragen zal beantwoorden is Hugo Broos. Voor het eerst sinds begin februari staat zijn Racing Genk niet meer aan de leiding van de Jupiler League. Volgens kenners betekent het verlies van afgelopen zondag tegen Germinal Beerschot het einde van de titelkansen voor de Limburgers. Concurrent Anderlecht draait op volle toeren en in Genk stapelen de blessures zich op. Belangrijke spelers als Ivan Bosnjak, Faris Haroun, Jaja Coelho en Wim De Decker zijn niet of nauwelijks fit. Trainer Hugo Broos denkt er niet aan om de handdoek te gooien. In een interview na de verloren wedstrijd tegen Germinal Beerschot klonk hij strijdvaardig: "Anderlecht heeft nu twee punten voor op ons. So what?" Zaterdagavond gaat Broos met zijn (fitte) spelers op zoek naar eerherstel in de wedstrijd tegen Westerlo.

Zondagavond staat de strijd om Europees voetbal centraal. Club Brugge moet op bezoek bij Charleroi en eerder op de avond ontvangt AA Gent Beveren. Zowel Club Brugge, Charleroi als AA Gent hebben nog zicht op de derde plaats. Van Charleroi - Club Brugge en van AA Gent - Beveren toont Studio 1 een ruime samenvatting.

In 'Pinanti is Pinanti' moeten twee gewezen topspitsen onder elkaar uitmaken wie naar de halve finales mag: Nico Claesen of Danny Veyt. Samen maakten ze meer dan 220 doelpunten in eerste klasse. Samen speelden ze ook een ijzersterke Wereldbekercampagne in 1986.

Studio 1, zondag 15 april om 22u40.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties