Vier clubs kregen nog geen licentie

Dirk Pieters
| 0 reacties
Vier clubs kregen nog geen licentie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er begint stilaan schot in de zaak te komen omtrent de licenties voor volgend seizoen. Nu kregen ook Charleroi, Cercle Brugge en Roeselare groen licht van de licentiecommissie profvoetbal.

Tot vandaag zijn twaalf eersteklassers zeker van een ticket voor de competitie 07-08. Op 30 maart behandelde de commissie al negen dossiers. Zo kregen Standard, Anderlecht, Club Brugge, Bergen, Westerlo, Zulte Waregem, Racing Genk, Sint-Truiden en AA Gent al hun licentie.

De vier overige clubs, Germinal Beerschot, Beveren, Moeskroen en Lierse, moeten nog wachten tot volgende week maandag. Ze zullen documenten of attesten moeten voorleggen en vragen van de commissie moeten beantwoorden. Ook Lokeren en Brussels moeten nog even wachten.

De clubs die geen licentie krijgen, kunnen in beroep gaan, maar mogen dan enkel nieuwe documenten voorleggen. Wat de tweede klasse betreft weigerde de commissie onder het voorzitterschap van Guido Decroock de licentie aan Racing Waregem, omdat de infrastructuur van de West-Vlamingen niet in orde is. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties