Gladbach-Belgen mogen straks vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gladbach-Belgen mogen straks vertrekken
Foto: © SC

Onze landgenoten Wesley Sonck en Bernd Thijs zitten al een tijdje op een dood spoor bij Borussia Mönchengladbach. De rode lantaarn in de Bundesliga heeft de twee nu te kennen gegeven dat ze mogen uitkijken naar een nieuwe club. Beiden hebben in het westen van Duitsland nog een contract tot de zomer van 2008. Gladbach-trainer Jos Luhukay rekent niet meer op de Belgen.

"De situatie van Thijs en Sonck is uitzichtloos. Voor beide partijen is een snelle scheiding de oplossing", zegt hun manager Guy Bonny in de krant Het Belang van Limburg. Bonny had deze week een gesprek met technisch directeur Christian Ziege.

Bonny is dan ook van plan de komende dagen de markt af te tasten en hij sluit een terugkeer van de twee naar België niet uit. "Op dit moment is er nog geen interesse in Sonck en Thijs, maar die zal er wel komen. We sluiten geen enkele optie uit, dus ook een terugkeer naar België behoort tot de mogelijkheden. Wesley en Bernd zijn bereid om in te leveren, maar het spreekt natuurlijk voor zich dat ze niet voor pakweg Bergen of Beveren zullen voetballen", besluit Bonny.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties