Lionel Messi doet reporters huilen

Daniel V G
| 0 reacties
Lionel Messi doet reporters huilen
Foto: © SC

Het 19-jarige wonderkind van FC Barcelona opende tijdens de wedstrijd FC Barcelona - Getafe zijn hele trucendoos. Tijdens de eerste ronde van de halve finale van de koningscup won Barcelona met een comfortabele 5-2 en staat zo met één voet in de finale.
Dat Lionel Messi goed is durft niemand nog te betwijfelen. Gisterenavond maakte de kleine Argentijn echter een wereldgoal in Camp Nou. Van de middenlijn dribbelde hij langs vier Getafe spelers, omzeilde de keeper en legde de bal beheerst binnen. Camp Nou beloonde zijn goal met een een open doekje. Iedereen die een witte zakdoek bij had haalde deze boven, gebruikt of niet gebruikt. Diegenen die geen zakdoek bij hadden trekten desnoods een sok uit en begonnen met de sok te zwaaien, zo mooi was de goal.

Messi blijft bescheidenheid zelve. Hij is opgetogen dat hij met zijn twee goals van die avond Barcelona kon helpen. Messi's trainer Frank Rijkaard noemde de goal een "work of art". Hij gaf toe dat de goal vergelijkbaar was met Maradonna's goal tegen Engeland op het WK van 1986 maar merkte op dat Messi "net iets sneller was". Clubvoorzitter Joan Laporta noemde de goal dan weer een stukje geschiedenis.

Op volgende link kan je genieten van het historische stukje kunst van de "Pulga".

http://youtube.com/watch?v=Z4PgKYmw-C0
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties