Ranson wil Man City overnemen

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Ranson wil Man City overnemen
Foto: © SC

Ray Ranson, voormalig speler van Manchester City, beweert dat hij een bod heeft gedaan om de club over te kopen. Ranson startte destijds zijn carrière bij City en speelde 200 keer voor de Blues.  

Manchester City is al een tijdje gesprekken aan het voeren met verschillende mogelijke investeerders. Indien de club door een overname betere financiële mogelijkheden krijgt, is voorzitter John Wardle bereid een stap opzij te zetten. Manager Stuart Pearce gaf vorige week al aan dat een akkoord dichterbij kwam. 

Gisteren geraakte al bekend dat de voormalig premier van Thailand, Thaksin Shinawatra, geïnteresseerd was om Man City over te kopen. Shinawatra probeerde in 2004 overigens al Liverpool over te nemen, maar faalde. City werd ook gelinkt aan Amerikaanse investeerders. Maar de 46-jarige multi-millionaire Ranson zou al een bod van 90 miljoen pond gedaan hebben om City over te nemen. Manchester City heeft Ranson echter nog geen positief antwoord gegeven.

City kan de vijfde Engelse opgekochte club worden in één jaar tijd. Eerder werden Portsmouth, Aston Villa, West Ham United en Liverpool al overgenomen door buitenlandse investeerders.     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties