Speler Temse bezweken aan verwondingen

Steven Bologne
| 0 reacties
Speler Temse bezweken aan verwondingen
Foto: © SC

Vierdeklasser KSV Temse is in rouw ondergedompeld. Speler Kristof Smet was in het weekend van 14 en 15 april betrokken in een verkeersongeval na een val met een bromfiets op het viaduct over de E17 aan de Hoogkamerstraat in Temse. Hij werd opgenomen in de kliniek in Sint-Niklaas, daar werd hij met een schedelfractuur enkele dagen in coma gehouden. Bij een poging om hem opnieuw te laten ontwaken liep de jongeman een hersenbloeding op.

Gisteren raakte het nieuws bekend dat Kristof Smet aan zijn verwondingen van het tragische ongeval is bezweken. De verdediger was in januari pas 19 jaar jong geworden.
 
Kristof Smet werd eind vorig seizoen, nadat hij de jeugd van Beveren doorliep, overgenomen door Temse. Bij de vierdeklasser speelde de jonge verdediger de voorbije maanden vier keer in de A-ploeg. Hij onderschreef enkele weken geleden als eerste een verbintenis voor volgend seizoen. Kristof Smet liep school aan het OLVP-intituut in Bornem waar hij in het zesde jaar Sociaal Technische Wetenschappen zat.
 
KSV Temse verliest hiermee haar tweede speler in geen twee seizoenen tijd. Ook vorig seizoen werd een speler van die club, Tim Van Steenbergen (23) weggerukt na een verkeersongeval. Het verdriet om Van Steenbergen leek eindelijk verwerkt te zijn nu de club een nieuwe klap te verwerken krijgt. 

Langs deze weg wil de voltallige redactie van Voetbalkrant.com zijn diepste medeleven betuigen aan de familieleden en kennissen van Kristof.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties