Van Meir opzij gezet door Lierse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Meir opzij gezet door Lierse
Foto: © SC

Rode lantaarn Lierse SK heeft assistent-trainer Eric Van Meir voorlopig aan de kant geschoven. Hij zou verantwoordelijk geweest zijn voor het perslek dat er wrevel zou zijn tussen de spelersgroep en de coach Kjetil Rekdal. Van Meir mag nu niet meer in contact komen met de spelersgroep. Dat melden de kranten Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

De nieuwe sportieve directeur, Neel De Ceulaer, en Rekdal waren niet opgezet met het uitgelekte nieuws. Van Meir bleek de schuldige en mag niet meer in contact komen met de spelers en niet meer op de bank zitten tijdens de wedstrijden. David Brocken wordt nu doorgeschoven als eerste assistent van Rekdal.

"Ik dacht niet dat het de bedoeling was om dit nieuws openbaar te maken. Ik wens dan ook geen commentaar te geven op deze zaak. Daarvoor ligt mijn hart te fel bij Lierse", aldus Van Meir die nu aan de slag kan gaan bij de B-kern van Lierse SK.

Verder heeft de licentiecommissie Lierse uitstel gegeven tot 7 mei. De club had daarom gevraagd. Danny Arras, de financieel directeur, liet weten dat het enkel nog gaat om attesten van de BTW en de RSZ en dat Lierse met die veertien dagen uitstel zeker aan de licentievoorwaarden zal voldoen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties