Degradanten lijken gekend te zijn

Philippe Crols
| 0 reacties
Degradanten lijken gekend te zijn
Foto: © SC

Stuttgart en Schalke wonnen hun wedstrijd op zaterdag en dus blijft de titelstrijd spannend. De degradatiestrijd lijkt dan echter weer beslist te zijn. Aachen en Mainz lijken een ticket naar de tweede Bundesliga alvast te mogen boeken.

Aachen speelde in Frankfurt de wedstrijd van de waarheid, maar het ging helemaal verkeerd voor de neo-eersteklasser. Frankfurt won met maar liefst 4-0 dankzij doelpunten van Huggel, Vasoski, Takahara en Köhler. Mainz verloor, zoals u elders kan lezen, met 2-0 in Stuttgart en staat er ook alles behalve goed voor.

Bochum dan triomfeerde op het veld van HSV. Het team van onze landgenoot Van Hout won met zware 0-3-cijfers. Topschutter Gekas was weer goed voor een goal. Grote en Misimovic waren eveneens trefzeker. Bayern moest op bezoek bij het reeds veroordeelde Gladbach. De thuisploeg hield nog een punt thuis. Kluge maakte een goal van Makaay ongedaan.

Dortmund deed ook een schitterende zaak. Het won met 0-2 op bezoek bij Wolfsburg. Smolarek scoorde de 0-1 en Nelson Valdez maakte in blessuretijd zijn eerste doelpunt sinds april van vorig jaar. Ook dat doelpunt maakte hij in Wolfsburg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties