Vasco-coach zet Romario voor dilemma

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vasco-coach zet Romario voor dilemma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romario staat voor een lastige beslissing. Celso Roth, de coach van zijn club Vasco da Gama, wil de 41-jarige aanvaller in zijn selectie opnemen voor de wedstrijd tegen Sport Recife. Die wedstrijd wordt gespeeld in het Estádio São Januário. Romario heeft echter nog altijd maar 999 doelpunten gescoord en staat er eigenlijk op zijn duizendste aan te tekenen in het Maracana-stadion.

Roth vond dat Vasco te weinig scoorde in de competitieopener op het veld van America Natal. De club won de uitwedstrijd wel met 0-1. Om het scoreprobleem te verhelpen, wil Roth een beroep doen op Romario. "Romario traint apart en het plan is om hem klaar te stomen voor de volgende wedstrijd. We gaan om de tafel zitten om alles goed af te spreken", aldus de Vasco-coach.

Romario van zijn kant heeft al gevraagd om zoveel mogelijk thuiswedstrijden van Vasco da Gama te verplaatsen naar het Maracana-stadion. In het staatskampioenschap heeft zijn club daar alvast gehoor aan gegeven, maar nu ligt dat moeilijker. Zondag is het stadion overigens al bezet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties