Belgacom TV zendt Antwerp - KV Mechelen uit

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Belgacom TV zendt Antwerp - KV Mechelen uit
Foto: © SC

De échte competitie zit er al op, maar Belgacom TV stelt zijn zomerslaap nog even uit. 11, de voetbalzender van Belgacom TV, brengt de komende weken immers zes wedstrijden uit de eindronde voor promotie naar eerste klasse op het scherm. Met teams als KV Mechelen, Lierse, Antwerp en KV Kortrijk belooft het alleszins een spetterende eindronde te worden.

Belgacom TV geeft deze zondag de aftrap met Antwerp - KV Mechelen, een wedstrijd die in een nog niet zo ver verleden een nationale klepper van formaat was. En ook nu belooft het een spetterende wedstrijd te worden, met twee teams die na enkele jaren afwezigheid hopen op een terugkeer naar de hoogste afdeling.

Alle Belgacom-abonnees (dus ook diegenen met Classic+) kunnen zondag vanaf 15u55 genieten van Antwerp - KV Mechelen. Vier dagen later, op donderdag 31 mei om 20u25, volgt KV Mechelen - Antwerp.

Belgacom brengt dit weekend trouwens ook de laatste speeldag van het Italiaanse Calcio in beeld. De volgende wedstrijden staan op het programma:

Inter Milan - Torino (zondag 27 mei om 14u55)

Siena - Lazio Roma (zondag 27 mei om 17u55)

Reggina - AC Milan (zondag 27 mei om 20u25)

Inter Milan - Torina (herhaling, zondag 27 mei om 22u25)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties