Vandelannoite mag Club Brugge verlaten

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vandelannoite mag Club Brugge verlaten
Foto: © SC

Jason Vandelannoite mag Club Brugge verlaten. Dat vertelt sportleider Luc Devroe op de website van de club.

"Jason mag uitkijken naar een nieuwe club", legt Devroe uit. "Gisteren hebben we zijn makelaar op de hoogte gebracht dat zijn contract niet wordt verlengd."

Vandelannoite is niet de enige die mag vertrekken. Eerder kregen ook Grégory Dufer, Olivier De Cock en Kevin Roelandts hetzelfde te horen. Timothy Dreesen daarentegen zal men volgend seizoen wellicht een jaartje uitlenen.

Anderzijds maakt Devroe ook werk van contractverlengingen. "Yulu-Matondo, Ishiaku, Vermeulen, Blondel en Klukowski krijgen na de vakantie een voorstel. Met de rest wachten we nog even. Leko ligt nog één jaar onder contract en moet niet weg. Valgaeren idem dito: Joos speelde een prima bekerfinale, maar kwam door blessures voordien amper in actie. Eerst moet hij zijn fitheid bewijzen. Hij moet dus niet weg en zal volgend seizoen deel uitmaken van de kern. Hetzelfde geldt tot slot voor Maertens. Bicky wordt in het tussenseizoen geopereerd. Ook hij zal zijn fitheid moeten bewijzen."

"Englebert, Clement en Vermant -de iets oudere spelers- zijn drie minder dringende gevallen. Laat ons zeggen dat we in september-oktober aan tafel zullen zitten. Met Fille kan dat wel wat vroeger het geval zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties