Perez kan naar Feyenoord en PSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Perez kan naar Feyenoord en PSV
Foto: © SC

Gisteren kon u op Voetbalkrant.com al lezen dat de Deen Kenneth Perez zijn club Ajax Amsterdam liefst zo snel mogelijk zou willen verlaten. De club ziet hem het liefst niet vertrekken naar de concurrentie want het zijn uitgerekend Feyenoord en PSV Eindhoven die interesse hebben in de spelmaker.

Perez wil Ajax verlaten omdat hij er niet genoeg speelminuten krijgt en hij heeft ook een moeizame relatie met zijn ploegmaats. Daarom wil de Deen al na één seizoen vertrekken uit de Nederlandse hoofdstad. Hij wil wel in Nederland blijven voetballen.

De belangstelling van Feyenoord is verregaand, maar veel zou afhangen van wie de nieuwe trainer wordt in De Kuip. Mocht het toch tot een transfer komen dat is Perez de tweede speler die op korte tijd Ajax verlaat voor Feyenoord. Begin het afgelopen seizoen deed de Griek Angelos Charisteas dat al.

Hoe concreet de interesse van PSV is, valt niet in te schatten. Trainer Ronald Koeman ziet in de Scandinaviër eerder een aanvaller (zoals bij AZ Alkmaar) dan als middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties