Camoranesi niet tevreden bij Juventus

K M
| 0 reacties
Camoranesi niet tevreden bij Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl spelers als Jonathan Zebina en Gianluigi Buffon een nieuw contract aanvaarden, is Mauro Camoranesi niet tevreden met het voorgestelde aanbod van Juventus. AS Roma zou op vinkenslag liggen om de polyvalente middenvelder aan te trekken.
 
Sergio Fortunato, zakenwaarnemer van Camoranesi: “De zaken zijn niet in orde, we hebben helemaal geen overeenkomst met Juventus. Het verschil in hun financiële aanbieding en hetgeen wat wij vragen is enorm. Camoranesi is vooral teleurgesteld in de manier waarop Juventus hem behandeld. Hij heeft dat helemaal niet graag. We hadden vorig jaar na de degradatie al ruzie met de club, maar de speler ging dan akkoord om in de Serie B te spelen. Nu vinden wij echter dat de spelers die geaccepteerd hebben om in de Serie B spelen, erkenning moeten krijgen voor hun beslissing.”
 
“Roma zou een ideaal alternatief zijn, want hij kan op alle posities in het middenveld spelen. Hij zou er ook drie teamgenoten van de ploeg terug vinden die de Wereldbeker won en met wie hij fantastische relaties heeft, inclusief Francesco Totti. De kapitein van Giallorossi inviteerde Camoranesi vorig seizoen al om naar Roma te komen, maar op het einde ging de transfer niet door.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties