Hasselbaink kan naar Bulgaarse landskampioen

Hasselbaink kan naar Bulgaarse landskampioen
Foto: © SC

De Nederlander Jimmy Floyd Hasselbaink zou zijn voetbalcarrière wel eens kunnen voortzetten bij de Bulgaarse landskampioen Levski Sofia.

"Ik overweeg het aanbod van Levski Sofia zeer zeker. Onder coach Stanimir Stoilov in de Champions League spelen, zou voor mij een voorrecht zijn. Hij is een goede vriend van me", liet de aanvaller optekenen bij het Bulgaarse persagentschap BTA.

Stoilov en Hasselbaink kennen elkaar nog van de tijd dat de spits nog bij het bescheiden Portugese Campomaiorense speelde. Beiden waren toen nog ploegmaats. Zijn doelpunten bij Campomaiorense zorgden ervoor dat hij naam maakte en zijn carrière kon verderzetten bij Atlético Madrid en Chelsea FC. 

Hasselbaink benadrukt wel dat hij nog meer aanbiedingen heeft. "Behalve van Levski heb ik nog aanbiedingen op zak van vijf teams uit het Premiership en Championship. Over het algemeen hebben ik en mijn familie het naar onze zin in Engeland, maar waarom zou ik de aanbieding uit Bulgarije niet aannemen", aldus Hasselbaink.

De Nederlander was voor het laatst actief in de Champions League op 5 mei 2004 met Chelsea tegen AS Monaco. Hij begon toen zelfs in de basis. Levski, ook bekerwinnaar, begint het kampioenenbal in de tweede voorronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties