Atlético-aanvaller trekt naar Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Atlético-aanvaller trekt naar Valencia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Valencia heeft zich vandaag versterkt met Javier Arizmendi. De 23-jarige aanvaller komt over van Atlético Madrid en kostte de club uit de sinaasappelstad 6,5 miljoen euro.

Quique Sanchez Flores, coach van Valencia, is er helemaal van overtuigd dat Arizmendi een ideale spits is voor de club. De onderhandelingen met de zaakwaarnemer van de spits zijn nog maar een formaliteit. De speler is enkele weken geleden overigens in alle geheim medisch gekeurd, dus ook dat kan een transfer niet meer in de weg staan.

Arizmendi was zowel eigendom van Atlético Madrid als van Deportivo La Coruña waarvoor hij dit seizoen speelde. De Madrilenen hebben drie miljoen euro betaald aan de Galiciërs voor zijn transferrechten en dan nog zo'n 700.000 euro voor de verkoop van de speler.

Arizmendi, eenmalig Spaans international, scoorde dit seizoen vijf doelpunten in 32 competitiewedstrijden en moet Sanchez Flores aanvallend in de breedte helpen want in het offensieve compartiment kan de oefenmeester enkel beschikken over David Villa en Fernando Morientes. Valencia wil trouwens nog een aanvaller halen want de Italiaan Francesco Tavano, verhuurd aan AS Roma, heeft geen toekomst in Mestalla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties