Pit: 'Ik heb getekend bij AS Roma'

K M
| 0 reacties
Pit: 'Ik heb getekend bij AS Roma'
Foto: © SC

AS Roma heeft zich verzekerd van de diensten van Adrian Pit. De 23-jarige middenvelder van het Zwitserse Bellinzona maakte dat nieuws zelf bekend. Er bestaat echter wel de mogelijkheid dat de Roemeen, die over enkele weken einde contract is, een seizoen wordt uitgeleend.
 
Pit: “Ja, ik heb een contract getekend bij Roma. Ik wacht enkel tot het nieuws officieel bekend gemaakt wordt. Ik heb mijn medische testen al een hele poos geleden gedaan en alles was in orde. Mijn contract loopt af op 30 juni, ik word volgende maand 24 en de scouts van Roma hebben mij al enkele keren in actie gezien.”
 
“Ik heb tot nu toe enkel gesproken met Daniele Pradè (technisch directeur van AS Roma, nvdr) en we ontmoeten elkaar terug in juli. Ik heb Rome al enkele keren bezocht en ik heb de wedstrijden van de ploeg op tv gezien. Ik heb ze heel graag, want ze doen het goed in de aanval, maar ze zijn ook heel gebalanceerd als het op verdedigen aankomt.”
 
“Het zal van mij afhangen en hoe ik het er vanaf breng in de voorbereiding of ik uitgeleend zal worden of niet. Als de club tevreden is met mij dan zal ik blijven. Ik ken Cristian Chivu niet persoonlijk, maar er is mij verteld dat hij naar mij gevraagd heeft. Ik zou gelukkig zijn als hij bleef, want hij is een toffe gast en het zou fantastisch zijn om met hem te spelen. In voetbal weet je echter nooit wat er kan gebeuren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties