Rekdal: 'Het is tijd voor de waarheid over Lierse'

Dirk Pieters
Rekdal: 'Het is tijd voor de waarheid over Lierse'
Foto: © SC

De bom lijkt te gaan ontploffen bij Lierse. Al weken gaat het steeds slechter en slechter met de club en de degradatie zal daar niet veel aan veranderen. Schulden, spelers die vertrekken, ruzie, problemen met de stad, ... het lijkt er niet beter op te gaan. Ex-trainer Kjetil Rekdal vindt het jammer wat er bij Lierse allemaal misloopt, maar is het zwijgen beu.

"Het is tijd dat iedereen de waarheid kent. Ook ik moet nog geld van de club en dat zal ik opeisen. Al maanden zijn er beloftes, maar er komt geen schot in de zaak. Ik ga in België een advocaat aanstellen die me moet helpen", aldus de ex-oefenmeester.

Op de vraag waarom Rekdal nu pas met alles naar de media stapt, geeft hij het volgende antwoord: "Ik heb Lierse de tijd gegeven om alles in orde te brengen. Week na week had ik geduld en hoopte ik op beterschap, maar dat kwam er nooit. Nu in mijn geduld op en spreek ik de waarheid. Zelfs de licentie is niet correct binnengehaald. Er zijn rare zaken aan de hand met Miller, die zelfs ik niet begrijp. Voor Kaiserslautern was hij te duur, maar Lierse legt hem drie seizoenen vast."

Bij Lierse voelt men zich opnieuw aangevallen. "Rekdal kan als mens nog veel leren. Fatsoen en tact staan niet in zijn woordenboek. Ik geef toe dat Rekdal nog geld moet van ons, maar wij ook van hem. Op het einde zal alles wel mooi in orde komen. Rekdal moet eerst in eigen boezem kijken, alvorens hij andere mensen gaat beschuldigen", aldus voorzitter Leo Theyskens.

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd… [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties