Club Brugge en Anderlecht kochten sterk

Yves Dekoning
| 0 reacties
Club Brugge en Anderlecht kochten sterk
Foto: © SC

Hebben Club Brugge en Anderlecht het meeste supporters die Voetbalkrant bezoeken of hebben de twee rivalen de beste spelers in het buitenland gevonden? In ieder geval vond 20% van onze lezers Cyril Théréau de beste aankoop. De Franse aanvaller verhuisde vorig seizoen van Charleroi naar Steau Boekarest, maar keert alweer terug naar België. 

De supporters verwachten ook veel van de drie buitenlanders die Club Brugge aantrok. Volgens 15% van de kenners is Antolin Alcaraz de sterkste aanwinst voor de Jupiler League. Stepan Kucera mag rekenen op 10% van de stemmen terwijl 8% veel verwacht van Dusan Dkojic. Reken daar de binnenlandse versterkingen bij en Blauwzwart boerde goed deze zomer.

Standard plukte Salim Toama weg in Israël, volgens 8% van onze lezers een gouden zet. Ook Racing Genk vond in Israël een aanwinst. Elyaniv Barda krijgt het vertrouwen van amper 4% van de voetbalfans. Zowat 5% van de lezers stemden op Milos Adamovic (KVM), Nikica Jelavic (Zulte-Waregem), Arsène Né of Tosin Dosunmu (beiden GB).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties