Spelers van Getafe verstaan Laudrup

Dirk Pieters
| 0 reacties
Spelers van Getafe verstaan Laudrup
Foto: © SC

De laatste twee vriendschappelijke wedstrijden die Getafe speelde tegen Nederlandse clubs lieten al duidelijk zien dat Michael Laudrup en zijn spellers klaar zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Dat begint op 26 augustus en in de eerste partij ontmoet het UEFA beker winnaar Sevilla.
 
De nieuwe middenvelder Pablo Hernandez, die een goede voorbereiding achter de rug heeft, heeft aan de Spaanse krant AS te kennen te geven dat de manier van werken van Laudrup de spelers goed bevalt.
 
“Het heeft niet lang geduurd voor we door hadden waar hij naar toe wou. De spelers leerden zijn opvattingen over voetbal en zijn spelsysteem vlug kennen”, aldus Hernandez.
 
Getafe sloot vorig seizoen af op de negende plaats maar verloor de bekerfinale tegen Sevilla. Dit seizoen neemt de club voor het eerst deel aan de UEFA-beker.
 
De doelstellingen voor Hernandez zijn duidelijk: “wij willen in de eerste kolom eindigen dit seizoen. Het zou fantastisch zijn moesten we nogmaals de bekerfinale halen en dan winnen. De deelname aan de UEFA-beker gaat ongetwijfeld een goede ervaring voor ons zijn”, aldus Hernandez.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties