Betis wil 'rebel' Vogel slijten aan Cadiz

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Betis wil 'rebel' Vogel slijten aan Cadiz
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Zwitser Johann Vogel en het bestuur van Betis Sevilla kunnen al een tijdje niet meer door één deur. De Spaanse topklasser wil de ex-speler van PSV Eindhoven en AC Milan nu slijten aan tweedeklasser Cadiz. Beide teams zouden al een akkoord hebben maar Vogel heeft absoluut geen zin in die overstap.

Manuel Ruiz de Lopera heeft er een handje van weg om tegenstribbelende spelers onder druk te zetten. Zo dreigde hij destijds om zijn sterspeler Joaquin (nu bij Valencia, red) te verhuren aan een obscuur team uit Rusland of Turkije als hij niet snel zou bijtekenen. Joaquin tekende toen overigens bij. Volgens de Betis-voorzitter heeft Vogel in zijn contract toestemming gegeven voor een verhuur. Als hij er niet zou op ingaan, volgt er onvermijdelijk een straf.

Vogel is niet van zin om op de dreigementen van Ruiz de Lopera in te gaan. Hij is van mening dat hij eerst zelf zijn toestemming moet geven vooraleer in te gaan op de aanbieding van de Spaanse tweedeklasser. 

Het probleem tussen Vogel en Betis zit hem in het feit dat de Zwitser de club aanklaagt voor contractbreuk. Hij mag er niet meetrainen omdat de nieuwe coach Hector Cuper het niet in hem ziet. Bovendien claimt Vogel ook nog dat hij geld te goed heeft van de Andalusiërs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties