WK U-17: Reacties na België - Tunesië

WK U-17: Reacties na België - Tunesië
Foto: © SC

Browaeys: "Winst Tunesië is verdiend"

Bob Browaeys (Belgische bondscoach): "Ik vond het een goede wedstrijd. Tunesië startte goed aan de partij, maar ik vond dat we ook mooie kansen afdwongen. Op 3-2 vond ik de strafschop voor Tunesië een hard verdict, maar ik respecteer de beslissing van de scheidsrechter. Tunesië was vandaag het betere team en ze verdienden dan ook de overwinning."

Maher Kanzari (Tunesische bondscoach): "Het is super om het maximum van de punten al te pakken na de eerste wedstrijd. Winnen is net zo belangrijk als niet verliezen. We kwamen naar hier om te winnen en we deden dat ook. We speelden de eerste 25 minuten heel goed voetbal, maar de tweede helft was zwaar hoewel we heel goed verdedigden. Zelfs na de rode kaart van Boughanmi veranderden we onze tactiek niet alleen moesten onze middenvelders meer aan verdedigen denken."

Dimitri Daeseleire (Kapitein van de Rode Duivels): "Ik denk dat we goed speelden. De enige fout die we maakten was het feit dat we een strafschop weg hebben gegeven. In het begin gaven we ook te veel hoekschoppen weg, maar daar kon Tunesië geen voordeel uithalen. Nu hebben we nog twee wedstrijden om ons te kwalificeren."

Nour Hadhria (Tunesische middenvelder): "Het was een moeilijke wedstrijd. We maakten twee doelpunten en toonden karakter. Zelfs na de rode kaart bleven we goed voetballen. Nu moeten we ons concentreren op de volgende twee wedstrijden want we zijn nog niet gekwalificeerd."

Bron: FIFA.com

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties