Geen winnaar in Genua

Maarten Vandenabeele

Sampdoria en Lazio hebben er geen spektakelstuk van gemaakt in hun onderling treffen. De wedstrijd eindigde dan ook in een weinig tot de verbeelding sprekende 0-0.

In de eerste helft, die aan een mooi tempo werd gespeeld, waren de kansen schaars. Rocchi kreeg een mooie kans voor de bezoekers, Bellucci miste aan de overkant. Mudingayi pakte na 25 minuten een gele kaart.

De tweede helft kende alleen wat opwinding in de slotfase: Ziegler kreeg zijn tweede geel na 82 minuten, maar Lazio kon niet profiteren. Het was integendeel Samp dat nog het dichtst bij de winning goal kwam: Sammarco stiftte de bal net over de kooi van Ballotta.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]