Blessuregolf teistert Engeland

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Blessuregolf teistert Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portsmouth-verdediger Sol Campbell heeft forfait moeten geven voor de cruciale interlands tegen Israël en Rusland. De 32-jarige verdediger kampt met een hamstringblessure.

Bondscoach Steve McClaren zit ondertussen serieus met de handen in het haar. Het lijkt wel of zijn team wordt geteisterd door een ware blessuregolf. Beckham en Dyer gaven al forfait wegens blessures en nu komt daar nog Sol Campbell bij.

Verder is het nog altijd niet duidelijk of Frank Lampard in beide partijen kan aantreden. Maandag nemen de medische stafs van Engeland en Chelsea gezamelijk een besluit.

Positief nieuws komt er dan wel uit Liverpool. Het ziet er namelijk naar uit de Steven Gerrard wel voldoende fit zal geraken om beide wedstrijden te spelen.

Inmiddels heeft McClaren ook Emile Heskey terug opgeroepen. De laatse selectie van de aanvaller van Wigan dateert al van het Europees Kampioenschap in 2004. [AN]


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties