Wielandts geeft selectie vrij

Wielandts geeft selectie vrij
Foto: © SC

Komende zaterdagavond speelt Diegem Sport een thuiswedstrijd tegen FCN Sint-Niklaas. Diegem is de competitie uitstekend gestart en staat met 4 op 6 op een gedeelde eerste plaats. Het ambitieuze Sint-Niklaas doet het slechter met amper 1 op 6 en voerde deze week al een trainerswissel door.
 
Coach Wilfried Wielandts (foto) kan echter niet over zijn gehele selectie beschikken om het opnemen tegen Sint-Niklaas. Zowel Geoffrey Nijs (adductoren) als Stephane Vandorpe (buikspieren) zijn nog een 3-tal weken buiten strijd. Manu Dominguez en Hakim Mouloua hebben al de individuele training hervat, maar ook voor hen komt deze wedstrijd te vroeg. Ten slotte is ook Mats Vandeweeghde afwezig wegens een buitenlandse stage met zijn school.
 

Selectie:
 
Michail Clepkens, Boris Verschuren, Maarten Van Campenhout, Pieter Jacobs, Kenny Moras, Kay Knipping, Nick Van Grunderbeeck, Kaya Buyuk, Maarten De Schepper, Hendrik Reynaert, Cedric Medard, Peter Vandenbossche, Kenny Jacobs, Omar Goundafi, Tom Ytebrouck, Jonathan Lenglez en Esteban Cassagolda
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties