Volders: 'Sonck nog uitgelachen voor match'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Volders: 'Sonck nog uitgelachen voor match'
Foto: © SC

Mark Volders hield Moeskroen na de rust meermaals recht met knappe parades, maar op het uur moest de doelman zich toch gewonnen geven op een kopbal van Wesley Sonck. “We konden winnen, maar blijven met nul punten achter. We hebben de kansen gehad, maar ze niet afgemaakt. Ik verwijt mijn ploegmaats zeker niks. Tijdens andere wedstrijden krijgen we twee kansen en maken we ze alletwee af. We moeten nu gewoon verder werken zoals we bezig zijn en hopen dat ze er de volgende keer wel in gaan.”
 
Met Sonck scoort één van de kleinste spelers net met het hoofd. “Ik lachte hem er voor de wedstrijd nog mee uit en zei dat hij te klein was. Maar hij werkt een fantastische corner van Ivan Leko zeer goed af. Ik had mijn ploegmaats gisteren nog gewaarschuwd dat ze bij die fases vooral Philippe Clement in het oog moeten houden. Het is dus misschien een beetje mijn fout.”
 
Keeperstrainer Franky Vanden Driessche bleef met een teleurgesteld gevoel achter. “We hadden de drie punten kunnen pakken. We spelen dit jaar acht goede wedstrijden, maar hebben slechts 13 punten. Frustrerend."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties