Moet Gilardino San Siro verlaten?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Moet Gilardino San Siro verlaten?
Foto: © SC

Er is een sensationele transfer in de maak in de Serie A. AC Milan-aanvaller Alberto Gilardino wordt gelinkt met Lazio Roma. Tommaso Rocchi zou de omgekeerde beweging maken. Beide partijen drukken alle geruchten voorlopig de kop in.
 
Rocchi was de voorbije twee seizoenen één van de smaakmakers in de Italiaanse competitie. Hij lukte twee keer op rij 16 keer de netten te vinden wat hem tot een zeer belangrijke factor maakte bij de Romeinse ploeg.
 
Pasmunt
 
De sterke prestaties van Rocchi blijven niet onopgemerkt. Zo wil Milan de 30-jarige aanvaller binnenhalen. Gilardino, die dit jaar meer uitgejouwd dan toegejuicht wordt in San Siro, zou als pasmunt gebruikt worden. Maar voor het zover is, moeten nog enkele obstakels omzeild worden.
 
Lazio wil haar goudhaantje niet laten gaan. “Hij ligt nog tot 2009 onder contract en we willen hem houden want hij belichaamt de ziel van de club”, laat Lazio-president Claudio Lotito weten.
 
Onbetaalbaar
 
Ook aan de andere kant zijn er twijfels. “Het is bijna onmogelijk dat Gilardino in het shirt van Lazio zal spelen”, reageert Gilardino’s manager Giovanni Bia. “Hij is onbetaalbaar voor Lazio of Milan moet 90 % van zijn loon betalen. Ik denk niet dat dat zal gebeuren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties