Genk en Gent vanavond in actie

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Genk en Gent vanavond in actie
Foto: © SC

Zaterdagavond staan er per uitzondering slechts vijf wedstrijden op het programma. Club Brugge, Anderlecht en Standard komen morgen pas in actie, vandaag is het wel al de beurt aan Racing Genk en AA Gent.

Racing Genk neemt het thuis op tegen KV Mechelen. De Limburgers moeten winnen na de ontgoochelende prestatie op het veld van Bergen vorige vrijdag. Dat Genk favoriet is, mag duidelijk wezen. KV wist immers nog geen enkele wedstrijd te winnen dit seizoen.

Ook AA Gent moet een ontgoocheling zien door te spoelen. Na het gelijkspel bij Germinal Beerschot vorige week rest Gent slechts één opdracht: winnen tegen Westerlo. Geen evidentie, want Gent wist al vijf wedstrijden niet meer te winnen. Westerlo zit echter ook niet bepaald in goede vorm, zij konden al zes wedstrijden niet meer vieren.

Cercle Brugge, de revelatie van het seizoensbegin, neemt het thuis op tegen Sint-Truiden, de grote ontgoocheling tot nog toe. De Kanaries pakten vorige week hun eerste puntje, vandaag hopen ze op een tweede stunt.

Nog in de kelder van het klassement gaat Dender op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen. Tegen Lokeren is dat niet onmogelijk. De Waaslanders namen een goede start dit seizoen, maar zakten de voorbije twee wedstrijden terug weg met twee nederlagen op rij.

Zulte Waregem en Bergen ten slotte zoeken naar een plekje in de middenmoot. Zulte Waregem won zijn drie laatste thuiswedstrijden en hoopt daar tegen Bergen een vervolg aan te breien. Bergen steekt echter in een goede vorm na een aarzelende start, allesbehalve een evidentie dus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties