Wamberto heeft een akkoord met Visé

Wamberto heeft een akkoord met Visé
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VISE – Wamberto zal meer dan waarschijnlijk aan de slag gaan bij Visé. De aanvallende middenvelder heeft een mondeling akkoord met de voorzitter van de club en bij de derdeklasser is er men dan ook van overtuigd dat hij zal tekenen.
 
“Wamberto heeft mondeling zijn akkoord gegeven aan de voorzitter,” weet Pino Dimonopoli, verantwoordelijke voor de transfers bij Visé, te melden. “Hij is tevens gekend als een gentleman dus gaan we ervan uit dat alles in orde komt.” De ex-speler van onder meer Bergen, Standard de Liège en Ajax Amsterdam is een vrije speler dus mag hij buiten de transfersperiodes worden aangetrokken.
 
Met Visé gaat het echter niet zo goed. De ploeg staat momenteel slechts 7de met zeven punten uit vijf wedstrijden en dat voor een titelkandidaat. Hier en daar wordt al de positie van coach Marc Wuyts in vraag gesteld. “Ondanks de opgelopen nederlagen hebben we nog steeds het volste vertrouwen in de trainer,” weerlegt Dimonopoli de kritiek. “De coach heeft immers tijd nodig om een ploeg te vormen, want er kwamen veel nieuwe spelers bij.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties