Bond wil nieuw veld in Koning Boudewijnstadion

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bond wil nieuw veld in Koning Boudewijnstadion
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Bondsvoorzitter François De Keersmaecker is net als de Rode Duivels niet te spreken over de staat van het veld van het Koning Boudewijnstadion. Dat lag er afgelopen weekend schabouwelijk bij. De bondsvoorzitter eist dan ook beterschap.

"Het is niet de eerste keer dat er over de grasmat wordt geklaagd", reageert De Keersmaecker in Gazet van Antwerpen. "Al kan dit niet gebruikt worden als verontschuldiging, want de Finnen moesten ook op dat veld spelen. Nu heb ik mij wel laten inlichten over de grasmat. Qua onderhoud kan niet veel ten laste gelegd worden van de stad Brussel. Zij doen dat zoals het hoort, met de mogelijkheden die ze hebben. Het is wel zo dat er iets mankeert aan de ondergrond en dat het veld begint te schuiven in bepaalde omstandigheden. Het contract met de stad Brussel eindigt in juni 2008. De staat van het veld zal zeker een element zijn in de onderhandelingen voor een volgend contract. Eigenlijk is er maar één mogelijkheid: een compleet nieuw veld laten aanleggen. Dat kunnen we dus als voorwaarde stellen."

"Het alternatief is uitwijken naar Anderlecht, Brugge of Luik. Dat is in het verleden al positief uitgedraaid, maar telkens bij minder grote affiches"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties