Bolton en Lee uit elkaar

Bolton en Lee uit elkaar
Foto: © SC

HORWICH – Sammy Lee is niet langer de manager van Bolton Wanderers. De 48-jarige manager en de Engelse club kwamen na de desastreuze start onderling tot een overeenkomst om de samenwerking te beëindigen. Ook Algemeen Manger Frank McParland heeft de eer aan zichzelf gehouden.
 
“Dit was een moeilijke beslissing voor alle partijen, maar we kwamen tot een akkoord dat dit het juiste moment is,” wist voorzitter Phil Gartside te melden. “Sammy heeft een belangrijke rol gespeeld in de recente geschiedenis van de club. We wensen Sammy en Frank het beste voor de toekomst. Onze inspanningen gaan nu naar de zoektocht naar een andere manager die zich op onze toekomst kan concentreren.”
 
Lee werd in 2005 coach bij Bolton en na het ontslag van Sam Allardyce in april nam hij de vacante plaats van manager in. Met één overwinning en een voorlaatste plaats in de rangschikking als gevolg heeft Lee echter het werk van Allardyce dit seizoen niet kunnen doorzetten. Ricky Sbrigia zal tijdelijk de taken van Lee overnemen tot een vervanger wordt gevonden. Als vervanger worden voornamelijk de namen van Paul Jewell, Chris Coleman en Phil Brown genoemd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties