Real speelt toppers zonder Cannavaro

Maarten Princen
| 0 reacties
Real speelt toppers zonder Cannavaro
Foto: © SC

Het gaat Real voor de wind de laatste maanden. Met een eerste plaats in de Primera division en een leidersplaats in groep C in de Uefa Champions League hebben de Koninklijke hun seizoensbegin zeker en vast niet gemist. "De komende weken staan er echter enkele zeer cruciale wedstrijden op het programma" aldus Bern Schuster, coach van Real. "Met wedstrijden tegen Deportivo, Valencia en Sevilla in de Primera division en een match tegen Olympiakos in de Champions League, staan er zware weken op het programma voor ons."

Een tegenvaller is echter het uitvallen van vice-kapitein Fabio Cannavaro. De italiaanse sterspeler kampt namelijk met knieproblemen en zal er in de volgende competitiewedstrijd zeker niet bij zijn. "Ik had reeds last tegen Espanyol, maar kon die wedstrijd toch uitspelen. Als ik nu niet rust dan ga ik de wedstrijden hierna zeker en vast missen. Het is beter nu te rusten en dan hopen dat ik speelklaar geraak voor de wedstrijden tegen Valencia en Sevilla."

Real recupereert wel Pepe die terug komt uit blessure. De centrale verdediger had een spierblessure en speelde daardoor slechts 1 wedstrijd voor de madrilenen tot nog toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties