Hughes tot 2010 bij Blackburn

Luc Goderis
| 0 reacties
Hughes tot 2010 bij Blackburn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn-manager Mark Hughes heeft vandaag een nieuw en verlengd contract ondertekend bij de Rovers.  De voormalige bondscoach van Wales maakte sinds zijn komst op Ewood Park in september 2004 een stevige indruk en ziet nu zijn prima werk beloond met een contract tot medio 2010.

Hughes zei : "Ik ben verschrikkelijk blij dat we tot een akkoord kwamen en zo de contractbesprekingen konden afronden.  Ik heb immers het gevoel dat mijn werk hier nog niet ten einde is".

"Zowel ikzelf als de club maakten niet alleen een grote stap voorwaarts, maar we boekten ook resultaten.  Ik ben zeer optimistisch over de toekomst, want deze groep heeft een enorm potentieel", aldus Sparky.

Rovers-voorzitter John Williams was eveneens tevreden met de nieuwe deal.  "Onder Hughes maakte de club heel wat progressie en we zijn zeer te spreken over zijn werk hier".

Onlangs nog werd Hughes gelinkt met jobs bij Tottenham en Manchester Utd.  Na het ontslag van de Engelse bondscoach Steve McLaren schoof de pers hem zelfs nog naar voor als mogelijke vervanger, maar sedert vanmorgen mogen alle speculaties opgeborgen worden.  Hughes blijft nog tot 2010 op Ewood Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties