Spanning stijgt in kelder Bundesliga

Nico Wieme
| 0 reacties
Spanning stijgt in kelder Bundesliga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt straks spannend in de kelder van de Bundesliga. In het degradatieduel tussen MSV Duisburg en FC Nürnberg telt enkel een zege.

Bij thuisploeg Duisburg heeft voorzitter Walter Hellmich deze week een persboycot afgekondigd om de concentratie van zijn spelers te verhogen.
 
MSV-trainer Rudi Bommer overweegt om met twee spitsen aan te treden. De mogelijkheid bestaat dat hij de Braziliaan Ailton in de basis dropt ten nadele van de aangeslagen Manasseh Ishiaku.
 
Roque Junior is weer wedstrijdfit. Hij neemt vermoedelijk in de verdediging de plaats in van Fernando Santos.
 
Nürnberg zal meer dan waarschijnlijk moeten aantreden zonder aanvaller Iwan Saenko. De Rus klaagde na het 2-2 gelijkspel bij Zenit Sint-Petersburg over een gezwollen knie.
 
“Het is zo goed als uitgesloten dat Saenko fit geraakt tegen de wedstrijd in Duisburg”, zei trainer Hans Meyer. Bovendien moeten de bezoekers het stellen zonder middenvelder Peer Kluge die geschorst is.
 
Voor Nürnberg lopen wedstrijden in Duisburg meestal frustrerend af. De enige overwinning dateert al van 32 jaar geleden! Nochtans is MSV in het lopende seizoen met maar drie punten de zwakste thuisploeg van de Bundesliga.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties