Lee wil terug naar Feyenoord

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lee wil terug naar Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cho-Sun Lee wil een tweede kans bij Feyenoord. De Zuid-Koreaan keerde terug naar zijn thuisland wegens aanpassingsproblemen. Nu hij weer tot rust gekomen is wil hij terugkeren naar Rotterdam.

Cho-Sun Lee tekende op de laatste dag van de transferperiode een contract voor vier seizoenen bij Feyenoord. Daar speelde hij voorlopig vier keer. Twee weken geleden meldde de speler zich echter ziek. Hij had problemen om zich aan te passen en Feyenoord stuurde hem enkele weken naar Zuid-Korea. Nu wil Lee weer terug naar Feyenoord. 

In De Telegraaf geeft de aanvaller tekst en uitleg bij zijn verdwijning. "Ik heb het moeilijk gehad. Ik zette mijn zinnen op een transfer naar Engeland en dan is het teleurstellend om in Nederland terecht te komen. Het weer was er somber. Op training werd er ook geen rekening gehouden met de individuele conditie van spelers en ik voelde me er eenzaam. Nu ben ik weer rustig in mijn hoofd. Het spijt me als mijn acties mensen hebben teleurgesteld", aldus de 26-jarige speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties