Valencia zoekt nieuwe doelman

Nico Wieme
| 0 reacties
Valencia zoekt nieuwe doelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl de Duitse international Timo Hildebrand en zijn Spaanse concurrent Santiago Cañizares wedijveren om een plaats onder de lat bij Valencia, doet in Spanje het gerucht de ronde dat de club op zoek gaat naar een nieuwe keeper.

De verantwoordelijken van de club uit de Oost-Spaanse havenstad zijn volgens persberichten die dit seizoen al verschenen niet tevreden over de prestaties van hun beide doelmannen. De Valenciaanse krant Las Provincias deelt mee dat Valencia CF Timo Hildebrand, die in het tussenseizoen van de Duitse kampioen VfB Stuttgart overkwam, nog wat tijd zou willen geven. Desondanks zou het bestuur toch uitkijken naar een nieuwe keeper. Het contract van derde doelman Juan Luis Mora loopt op het einde van het seizoen af en Santiago Cañizares biedt gezien zijn leeftijd (38) weinig toekomstmogelijkheden.
 
Cañizares, die door trainer Ronald Koeman als de nummer één beschouwd wordt, geeft toe dat hij de laatste tijd enkele flaters begaan heeft. Hij wou absoluut spelen ondanks zijn blessure. “Das was mijn grootste fout”, aldus de routinier. Over zijn relatie met Hildebrand is hij duidelijk: “Hij is een goede collega. We respecteren elkaar.”
 
Op het krantenartikel over de zoektocht naar een nieuwe doelverdediger in Las Provincias wil Cãnizares niet reageren. “Toen Hildebrand aangetrokken werd, heb ik veel over mij heen gekregen omdat ik gezegd heb dat we geen nieuwe doelman nodig hadden. Nu spreek ik mij niet meer uit over dit thema.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties