Cercle op 23 december in nieuw shirt

Luc Goderis
| 0 reacties
Cercle op 23 december in nieuw shirt
Foto: © SC

Cercle Brugge treedt op zondagavond 23 december tegen Charleroi voor het eerst aan in hun nieuwe shirt. Het zal volgens woordvoerd Pol Van Den Driessche een bijzonder moment worden.

Tijdens het voorjaar werden de leerlingen van drie Brugse scholen uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd om het nieuwe spelersshirt te ontwerpen.  De respons op die vraag was enthousiast en indrukwekkend.
 
Uiteindelijk besliste een deskundige jury dat het ontwerp van Jana Dobbelaere van de Stedelijke academie voor Schone Kunsten het mooiste was. Tijdens een zitting in de Gotische Zaal van het Brugse stadhuis werden de achttien fraaie voorstellen gepresenteerd en kreeg de laureate een waardevolle prijs.
 
Kledingsponsor Masita legt dezer dagen de laatste hand aan de realisatie van dat nieuwe shirt en ook hoofdsponsor Vacansoleil zou met iets unieks bezig zijn.  Het publiek krijgt het resultaat tijdens de laatste wedstrijd van de heenronde te zien.
 
Om de drie scholen te bedanken voor hun bereidwillige en creatieve medewerking, nodigde het bestuur van Cercle Brugge alle leerlingen, alle leerkrachten en de directies van deze scholen uit om de match tegen Charleroi gratis bij te wonen.  Het gaat om het Koninklijk Atheneum, het Technisch Instituut Heilige Familie en de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.  Bovendien worden ook de leerlingen, leerkrachten en directie van Sint-Franciscus-Xaveriusinstituut uitgenodigd ; in de Frères werd Cercle immers op het einde van de 19de eeuw geboren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties