Dossena wint in beroep

Dossena wint in beroep
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrea Dossena maakt zaterdag deel uit van de selectie van Udinese. De 26-jarige middenvelder moest normaal een schorsingsdag uitzitten, maar zijn beroep bleek succesvol waardoor hij terug beschikbaar is.

Dossena kreeg op speeldag 14 in de wedstrijd tegen AS Roma na 80 minuten een rode kaart onder de neus geduwd. De middenvelder kreeg daarna twee speeldagen schorsing opgelegd door de disciplinaire commissie van de Italiaanse voetbalbond wegens beledigingen aan het adres van de scheidsrechter. Dossena ging in beroep en zag nu dat er één schorsingsdag werd kwijt gescholden.
 
Aangezien hij vorige speeldag tegen Sampdoria al zijn eerste schorsingdag heeft uitgezeten, betekent dat dat hij terug beschikbaar is voor het duel van zaterdagavond tegen Catania. Goed nieuws voor coach Pasquale Marino, want die ziet ook Giampiero Pinzi en Gaetano D’Agostino uit schorsing terug keren. Enkel achter de naam van Antonio Di Natale staat omwille van een lichte blessure nog een vraagteken, maar Antonio Floro Flores staat klaar om de plaats van de Italiaanse international over te nemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties