Downing en Johnson moeten blijven

Downing en Johnson moeten blijven
Foto: © SC

Stewart Downing en Adam Johnson staan in de belangstelling van enkele clubs. Middlesbrough wil de spelers echter niet laten vertrekken.

Middlesbrough speelt een matig seizoen. Het staat veertiende in de Premier League en kon voorlopig amper vier keer winnen. Toch konden enkele spelers indruk maken. Zowel Everton als Tottenham tonen interesse in vleugelspeler Stewart Downing. Ook de 20-jarige Johnson staat in de belangstelling van Tottenham. 

Bij Middlesbrough wil men voorlopig echter niet horen van een vertrek van beide spelers. "Ze gaan nergens heen, we willen ze houden", is assistent Crosby duidelijk. "Het zijn twee schitterende spelers. We willen niet dat ze de club verlaten." Bovendien wil Boro de ploeg nog versterken, maar dat wordt geen gemakkelijke opdracht. "Januari is geen gemakkelijke periode. Elke club wil zich nog versterken. Soms eindig je dan met spelers die niet 100% je keuze waren. Als we iemand aantrekken moeten we zeker zijn dat het iemand is die ons direct iets kan bijbrengen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties