Arsenal versterkt zich niet deze winter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arsenal versterkt zich niet deze winter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal, dit seizoen sterk bezig in de Premier League, zal zich in januari niet extra versterken. Arsenal-manager Arsène Wenger gelooft in zijn selectie om het straks in de tweede ronde ook goed te doen.

Arsenal moet wel rekening houden met het feit dat het straks twee verdedigers verliest voor een tijdje. Kolo Touré en Emanuel Eboué zullen in januari en februari aan de slag zjin met Ivoorkust op de Afrika Cup. Ook Alex Song zal wellicht die periode weg zijn om met Kameroen te spelen op het landenkampioenschap.

"Als we voor hen nog een extra speler zouden aanwerven, dan hebben we na de Afrika Cup te veel spelers. Soms heb je onder dit toernooi te lijden en moet je je spelers afstaan", heeft Arsène Wenger een nuchtere visie op het Afrikaans landenkampioenschap.

Philippe Senderos, een Zwitserse centrale verdediger die een tijd out was met een blessure en niet meer in de ploeg kwam, ruikt alvast zijn kans. "Voor mij is dit de perfecte manier om mij te laten opmerken. Misschien kan ik nu in de basis starten. Het team draait goed en wint zijn wedstrijden. Ik ben er klaar voor", aldus de international die dit seizoen nog maar vier keer in de basis mocht starten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties