PSV is zowaar winterkampioen

Jimmy Wouters
| 0 reacties
PSV is zowaar winterkampioen
Foto: © SC

Dankzij het puntenverlies van zowel Ajax als Feyenoord mag PSV zich wederom kronen als winterkampioen. De Eindhovenaren wonnen op eigen veld met 2-0 en neemt hierdoor de koppositie over.

PSV gaat samen met Feyenoord als leider de winterstop in. Vermits de ploeg uit Eindhoven een beter doelsaldo kan voorleggen, mag het zich winterkampioen noemen.

Het niveau dat PSV en NAC zondagmiddag op de mat brachten, was van een bedroevend niveau. Het spel was veel te traag waardoor beide teams met moeite in de zone van de waarheid kwamen. Het mocht een wonder heten dat PSV nog voor rust op voorsprong kwam. Op aangeven van Perez verschalkte Koevermans Ten Rouwelaar in de verre hoek. 

Ook na rust viel er in het Philipsstadion nauwelijks wat te beleven. NAC probeerde wel nog op gelijke hoogte te komen met PSV, maar slaagde er nauwelijks in om doelman Gomes te bedrijgen. Het enige wapenfeit viel in blessuretijd te noteren. Doelman Ten Rouwelaar rukte tijdens een hoekschap mee naar voor.Na een snelle tegenaanval kon Perez voor de dubbele voorsprong zorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties