Lukunku wil Standard gratis verlaten

Nico Wieme
| 0 reacties
Lukunku wil Standard gratis verlaten
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ali Lukunku is niet mee met Standard op oefenkamp naar Portugal. Officieel heet het dat de speler in Luik aan zijn revalidatie mag werken. Meer voor de hand liggend is dat de Rouches geen beroep meer zullen doen op de spits.

In de heenronde mocht Ali Lukunku welgeteld vijf keer meedoen bij Standard. Het contract van de Franse Congolees loopt nog tot medio 2008, maar hij zou het liefst van al Luik verlaten. Er stellen zich echter twee problemen: de 31-jarige aanvaller is geen goedkope speler en de club wil voor hem nog een transfersom opstrijken.
 
Lukunku’s entourage voert nu onderhandelingen met het bestuur van de Rouches om de speler zijn vrijheid te geven. Of Standard daaraan wil meewerken, is uiteraard een andere vraag en zal de toekomst moeten uitwijzen.
 
Er is belangstelling uit Roemenië, maar vooral Olympiacos Nicosia zou enorm naar de diensten van de spits hengelen. De Cyprioten verkeren in acuut degradatiegevaar en zijn op zoek naar een targetman met ervaring om het tij te doen keren. Er zou voor Lukunku een contract van anderhalf jaar klaarliggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties